Alumiinihitsaus vuosien kokemuksella

Alumiinihitsaus HTL-Worksiltä mm. alumiini-rakenteille ja alumiinisäiliöille. Teollisuuden osavalmistusta ja sopimusvalmistusta vuodesta 1994. Laserleikkausasiantuntemusta vuodesta 1996.

Edullisten tuotteiden valmistamisen nykyaikaisin menetelmin mahdollistaa pitkäaikainen kokemus levyrakenteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Tämä onkin perustana yhteistyölle asiakkaidemme tuotteiden suunnittelussa, tuotekehityksessä ja valmistamisessa.

Alumiinihitsaus ja muut jatkojalostustoimenpiteet

Metallin laserleikkaussärmäyskierteitys ja muut laserleikkeiden jatkojalostustoimenpiteet kuuluvat erikoisosaamisemme piiriin. Tuotamme myös asennettuja alle 5000kg putkirakennekokonaisuuksia. Käytettävissä olevat raaka-aineet ovat RST, alumiini sekä rauta. Laitteistomme avulla on mahdollista suorittaa mm. alumiinihitsaus, mig-hitsaus, mag- hitsaus, rst-hitsaus sekä muut hitsaukseen liittyvät toimenpiteet ja jälkikäsittelyt.

Tunnetut, suuret suomalaiset insinööritoimistot ja konepajat ovat auditoineet laatumme. Jopa 80% valmistamistamme tuotteista menee päämiestemme kautta kansainvälisille markkinoille.

Asiakkaamme toimivat kaikilla teollisuuden aloilla : muovi-, kone-, lasi-, paperi-, elektroniikka-, elintarvike- ja pakkausteollisuus.

Alumiinihitsaus HTL-Works Oy, ota yhteyttä!

Copyright © 2024 HTL-Works Oy