Teräsrakenteet yli 20v kokemuksella

Teräsrakenteet ammattitaidolla HTL-Worksiltä. Valmistamme teräsrakenteita TIG-hitsaus-, MIG/MAG-hitsaus -menetelmillä. Hitsaamme myös alumiiniset ja ruostumattomat teräsrakenteet ja säiliöt. Soita ja kysy lisää!

Teemme teollisuuden osa- ja sopimusvalmistuksesta jo yli 20 vuoden kokemuksella. Laserleikkausasiantuntemusta olemme kartuttaneet vuodesta 1996.

Teräsrakenteiden valmistus kilpailukykyisesti

Pitkä kokemuksemme levyrakenteiden suunnittelusta ja valmistuksesta mahdollistaa tuotteiden valmistamisen nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen. Tälle perustalle rakennamme yhteistyön asiakkaamme ja heidän tuotteensa kanssa. Suunnittelemme ja valmistamme teräsrakenteenne aina erittäin kilpailukykyisesti.

Asiakkaitamme löytyy kaikilta teollisuuden aloilta: muoviteollisuus, koneteollisuus, lasiteollisuus, paperiteollisuus, elektroniikkateollisuus, elintarviketeollisuus ja pakkausteollisuus kotimaassa ja ulkomailla.

Kuvissa tuotteita, jotka olemme valmistaneet Elematic Oyj:lle.

Suunnitelmasta valmiiksi tuotteeksi

Valmistamme tuotteemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme suunnittelu -ja tuotekehitysosastojen kanssa. Tarjoamme teknistä suunnittelutukea mm. levyrakenteiden, laserleikkauksen, särmäyksen sekä hitsauksen suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä kysymyksissä.

  • Sähköinen tiedonsiirto (aineisto) :
  • DXF, DWG, VERTEX
  • VERTEX CAD : myös 3D-levitykset
  • TRUMPF Tops100 CAM/nestauksella

Rauta- ja putkirakenteet

Valmistamme myös rauta- ja putkirakenteita. Kysy lisää.

Teräsrakenteet alan vahvalta osaajalta

Ota yhteyttä ja kerro meille millaisesta projektista on kyse. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin.

Copyright © 2024 HTL-Works Oy